HTC One A9‎

< < Menu

Minneskort

Använd ett minneskort för att lagra dina foton, videoklipp och musik. När du behöver frigöra utrymme på telefonminnet kan du även flytta vissa program till minneskortet, om programmen i fråga stöder denna funktion.
Obs!: Minneskortet är ett tillbehör som säljs separat.

Sätta i microSD-kortet

1. Håll telefonen med framsidan uppåt.
  2. För in spetsen på fackborttagningsverktyget som medföljde telefonen – eller ett litet böjt pappersgem – i microSD-fackborttagningshål.
  3. Tryck in spetsen hela vägen in i hålet tills microSD-korthållaren matas ut.
  4. Dra ut microSD-korthållaren och lägg i microSD-kortet—med kontakterna uppåt—i korthållaren.
  5. Skjut tillbaka microSD-kortet i sin kortplats.

Om det är första gången som du sätter in ett microSD-kort kommer du att bli ombedd att konfigurera det.

Ta ut microSD-kortet

Viktigt: Avmontera microSD-kortet innan du tar bort det. Se Montera bort minneskortet.
  1. Håll telefonen med framsidan uppåt.
  2. För in spetsen på fackborttagningsverktyget som medföljde telefonen – eller ett litet böjt pappersgem – i microSD-fackborttagningshål.
  3. Tryck in spetsen hela vägen in i hålet tills microSD-korthållaren matas ut.
  4. Dra ut microSD-korthållaren och ta ut microSD-kortet.

När du tagit ut microSD-kortet, se till att du sätter in den tomma microSD-korthållaren på sin plats igen.