HTC One A9‎

< < Menu

Platser med kortfack

Det finns kortfack inuti kortplatserna för nano-SIM och microSD som används för att sätta in korten.

När du sätter in verktyget för utmatning i utmatningshålet för att ta ut korthållaren, se till att du inte trycker på facken för att undvika att skada mekanismen inuti platserna.

Dessutom, om du vill använda ett skyddsfodral, se till att köpa ett fodral som är utformat för HTC One A9 och inte blockerar hållarna.