HTC One A9‎

< < Menu

HTC One A9

1. STRÖM
  2. VOLYM
  3. Främre kamera
  4. Hörlur
  5. Notification LED
  6. Avståndssensor
  7. microSD kortplats och hål för utmatning
  8. nano-SIM-kortplats och hål för utmatning
  9. Högtalare
  10. Fingeravtryckssensor
  11. USB-anslutning
  12. Mikrofon
  13. 3,5 mm hörlurskontakt
Viktigt:
Du behöver ett 4G‍/LTE-abonnemang för att använda operatörens 4G/LTE-nätverk för röstsamtal och datatjänster. Kontrollera med din operatör för detaljer.
Obs!:
  • Om du vill använda ett fodral eller skärmskydd, täck inte över avståndssensorn. Köp ett skal eller skärmskydd avsett för HTC One A9.
  • Undvik att koppla headset från tredje-part eller tillbehör med metall som dinglar nära headsetkontakten. Användning av dessa kan påverka mottagningen.