HTC One A9‎

< < Menu

Kan det finnas olika hastigheter i en Hyperlapse-video?

Ja, du kan ha upp till tre olika hastigheter i en Hyperlapse-video.
Viktigt: Om du inte ser den här funktionen i Galleri, hämta och installera den senaste HTC Zoe-programuppdateringen.
  1. Hitta och tryck på Hyperlapse-videon i Galleri för att se den i helskärmsläge.
  2. Tryck på .
  3. Dra skjutreglagen för att skapa upp till tre segment av videon.
  4. Tryck på ett segment och tryck sedan på fältet ovanför skjutreglagen för att välja hastighet.
  5. Tryck på för att spara Hyperlapse-videon.
Tips: Du kan även konvertera en vanlig video till en Hyperlapse-video i Galleri.