HTC One A9‎

< < Menu

Får mina bilder geo-taggar?

Om lokaliseringstjänster i Inställningar och geotaggning i Kamera är på, så kommer dina foton att ha geotaggar eller platsinformation.
När du öppnar kamera-appen för första gången och du uppmanas att ge den tillgång till telefonens plats, tryck på Tillåt eller Neka, beroende på om du vill aktivera geo-taggning.Du kan också trycka på > Allmänna inställningar och sedan välja eller rensa alternativet Geo-tag-foton.