HTC One A9‎

< < Menu

Jag uppmanas ständigt att ge behörighet när jag använder appar. Vad beror det på?

För att skydda din telefon och integritet, har Android 6.0 Marshmallow förbättrat sättet för appar att få tillgång till vissa uppgifter eller funktioner, till exempel kontakter eller mikrofonen. När du öppnar appar för första gången blir du ombedd att ge behörighet, så att du har mer kontroll över vilka appar som har godkänd tillgång.
  • När du väljer Neka kanske du inte kan använda appen eller komma åt dess funktioner.
  • Om du misstänker att en viss app är skadlig eller begär onödiga behörigheter, bör du välja Neka för att skydda din telefon.
  • Om du inte kan öppna en app eller har problem med några av dess funktioner, kanske du har nekat vissa app-behörigheter.

För att aktivera dem, gå till Inställningar > Appar och tryck sedan på den app som du vill konfigurera. Tryck på Behörigheter och välj vilka behörigheter som ska aktiveras.