HTC One A9‎

< < Menu

Hur växlar jag mellan HTC Sense tangentbordet och inmatningsmetoder från tredje part?

Om du har installerat en inmatningsmetod eller tangentbord från tredje part, slå på det och välj det som ditt nuvarande tangentbord.
  1. Från Startsidan tryck på > Inställningar > Språk och tangentbord.
  2. Under Tangentbord och inmatningsmetoder, tryck på Nuvarande tangentbord > Välj tangentbord.
  3. Tryck på Av/på-knappen för inmatningsmetod från tredje part.
  4. Tryck på .
  5. Tryck på Nuvarande tangentbord och välj sedan om du vill använda HTC Sense Input eller inmatningsmetod från tredje part.