HTC One A9‎

< < Menu

Varför kan jag inte låsa upp skärmen med mitt fingeravtryck?

Om telefonen inte låses upp när du rör fingeravtrycksläsaren, kontrollera följande:
  • Du kanske inte kan ställa in fingeravtrycksläsare för att låsa upp telefonen om du har loggat in på ett Exchange ActiveSync-konto som kräver att du ställa in ett annat skärmlåsalternativ (såsom lösenord). Rådfråga din Exchange Server-administratör om ditt Exchange ActiveSync-konto stöder fingeravtrycksläsaren.
  • I Inställningar > Fingeravtrycksläsare, kontrollera att Skärmväckning är vald.
  • Se till att närhetssensorn inte täcks över när du håller telefonen. Se användarhandboken för att se var denna sensor finns.
  • Se till att fingret inte är blött eller för torrt.
  • Ha inte på dig handskar när du använder fingeravtrycksläsaren.
  • Tryck på fingeravtrycksläsaren i minst 2 sekunder, så att den känner igen ditt fingeravtryck.