HTC One A9‎

< < Menu

Vad är nytt och annorlunda med HTC One A9?

HTC One A9 använder Android 6.0 Marshmallow och en helt nydesignad Kamera-app.

Vad är nytt i Android 6.0 Marshmallow

• Now on Tap söker intuitivt efter relaterad information direkt i appen, till exempel medan du tittar på ett meddelande eller en hemsida.
  • Det finns en Minne-inställning som visar hur minnet används på telefonen.
  • För att skydda din telefon och integritet, har Android 6.0 Marshmallow förbättrat sättet för appar att få tillgång till vissa uppgifter eller funktioner, till exempel kontakter eller mikrofonen.
  • Använd ditt nuvarande minneskort som flyttbar lagring som kan sättas in och kommas på vilken som helst Android-telefon. Eller om det är ett helt nytt kort, kan du ställa in det som intern lagring.
  • Doze-läge och App-viloläge hjälper att spara batteritiden genom att begränsa nätverksåtkomst när telefonen inte laddas, och när telefonen eller appar inte används under en längre tid.

Nya bildfunktioner

• Fota i Kamera eller Pro-läge. Använd Kamera-läge för en snabb och effektiv fotografering. Använd Pro-läge för att ha mer kontroll över dina inställningar såsom manuella värden för fokus och exponering.
  • Telefonens kamera har Optisk bildstabilisering (OIS) som minskar sudd från lätta handrörelser medan du fotar.
  • Hyperlapse gör att du kan få saker att hända snabbare ända upp till 12 gånger, och välj delar av videon som du vill ändra hastigheten för.
  • Ta RAW-foton med mer bildinformation. Använd RAW-redigering i fotoredigeraren för att få ut det bästa av dina foton.

Vad har förändrats

• HTC BlinkFeed har utvecklats till en tjänsteplattform som kan aggregera innehåll från partnertjänster på ett enda ställe. News Republic är vår första partner.
  • HTC Backup-tjänsten är inte längre tillgänglig. Använd HTC Restore för att återställa säkerhetskopior som sparats med HTC Backup till telefonen.
  • Att skicka ett vCard via SMS stöds inte. Du kan fortfarande skicka ett vCard via MMS.