HTC Desire 650‎

< < Menu

Ställa in app-länkar

Om det finns mer än en app som kan öppnas när du trycker på en länk — t.ex. ett delat inlägg eller medie-länk — kan du bli tillfrågad att välja den app som du vill använda.
När du tillfrågas efter att du har tryckt på en länk, välj en app och tryck sedan på Alltid för att ställa in den appen som standard-app.

Du kan också gå till Inställningar för att se hur app-länkar har konfigurerats för olika appar och ändra dem.

1. Från Startsidan tryck på och sedan på Inställningar.
  2. Tryck på Program.
  3. Tryck på > Konfigurera appar > Applänkar.
  4. Tryck på appen som du vill konfigurera och sedan på Öppna länkar som stöds.
  5. Välj Öppna i den här appen för att alltid öppna appen utan att tillfrågas när du trycker på en länk.

Du kan också välja om du alltid vill tillfrågas att välja appen eller aldrig använda appen för att öppna länkar.