HTC Desire 650‎

< < Menu

Kontrollera din e-post

E-post-programmet används för att läsa, skicka och organisera e-postmeddelanden från ett eller flera e-postkonton som du konfigurerat i HTC Desire 650.

1. Från Startsidan tryck på och sedan på E-post. Inkorgen för ett av dina e-postkonton visas.
  2. Gör något av följande:
    • Tryck på ett e-postmeddelande för att läsa det.
    • För att visa e-postmeddelanden i en annan e-postmapp, tryck på > Mapp och sedan på den mapp som du vill visa.
    • Växla mellan e-postkonton eller visa e-postmeddelanden från alla dina konton genom att trycka på .
    • För att ändra inställningarna för ett e-postkonto, välj först kontot och tryck sedan på > Inställningar.

Organisera din inkorg

Har du en hel hög med e-postmeddelanden i din inkorg? Organisera dina e-postmeddelanden i flikar för att snabbt hitta de meddelanden du behöver.
  1. Växla till det e-postkonto du vill använda.
  2. I inkorgen, tryck på > Redigera flikar.
  3. Markera de flikar som du vill lägga till i inkorgen.
  4. För att ordna flikarna, dra och flytta sedan fliken till sin nya plats.
  5. Tryck på .
  6. Svep till fliken du har lagt till för att kontrollera dina e-postmeddelanden.