HTC Desire 650‎

< < Menu

Ringa ett anknytningsnummer

För att hoppa över röstuppmaningarna när du ringer ett anknytningsnummer, gör något av följande:
  • När du angivit huvudnumret håller du * intryckt. Kommatecken (,) läggs till i numret du ringer upp. Ange anknytningsnumret och tryck sedan på ringknappen. Du kopplas till huvudlinjen och därefter till anknytningsnumret.
  • När du angivit huvudnumret, håll # intryckt för att lägga till ett semikolon (;). Ange anknytningsnumret efter semikolon och tryck på ringknappen. När du kopplats till huvudlinjen, tryck på Skicka för att ringa anknytningsnumret.

Du kan spara telefonnummer med en anknytning i programmet Kontakter.