HTC Desire 650‎

< < Menu

Synkronisera dina konton

1. Startsidan tryck på > Inställningar > Konton och synkronisering.
  2. Tryck på Automatisk synkronisering På/av-knappen för att starta eller stänga av automatisk synkronisering av alla dina konton.
  3. För att synkronisera manuellt individuella konton, tryck på en kontotyp och sedan på > Synkronisera nu på sidan Kontoinställningar.
Tips: På skärmen Kontoinställningar kan du också ändra synkroniseringsinställningarna för ett konto.