HTC Desire 650‎

< < Menu

Slå på Spelbatteriförbättring för valda spel

När du lägger till en app till listan Spelbatteriförbättring optimerar telefonen automatiskt systemresurserna medan du spelar. Detta hjälper att förlänga telefonens batteritid.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Boost+.
  2. Tryck på Spelbatteriförbättring.
  3. För att lägga till ett spel i listan, tryck på och välj sedan ett eller flera appar.
  4. Tryck på Lägg till.
  5. På skärmen Spelbatteriförbättring tryck på Av/på-knappen bredvid en app för att slå på den.

När du tillfrågas, kan du välja att öppna appen och kontrollera om det optimerade resultatet passar dina visningspreferenser.

Tips: För att ta bort en app från listan, tryck på > Ta bort. Markera en eller flera appar och tryck på Ta bort.