HTC Desire 650‎

< < Menu

Söka HTC Desire 650 och webben

Du kan söka efter information på HTC Desire 650 och på nätet. I programmet Google-sökning, börja din sökning genom att ange ett nyckelord eller med Google Röstsökning.

För att öppna Google-sökning, tryck på på startsidan och sedan på Google. Eller tryck på Google sökfält-widgeten när den blir tillgänglig.

Tips: Vissa program som t.ex. Kontakter eller E-post har sin egen sökfunktion som du kan använda för sökning med dessa program.

Söka på webben och i HTC Desire 650

1. Från Startsidan tryck på och sedan på Google.

Om du redan har ställt in ett Google-konto på HTC Desire 650, kommer du att ges möjligheten att logga in för att få tillgång till andra funktioner i Google-programmet.

2. Ange i sökrutan det som du vill söka efter. I takt med att du skriver visas en lista över matchande objekt i HTC Desire 650 och förslag från Google webbsökning visas.
  3. Om det du söker finns i förslagslistan, tryck på objektet för att söka eller öppna det i motsvarande program.
Obs!: Du kan även filtrera sökresultaten på webben genom att trycka på någon av kategorierna på filterraden under sökfältet.

Söka på webben med din röst

Använd Google Röstsökning för att hitta information på webben genom att tala till HTC Desire 650.
Obs!: Funktionen är kanske inte tillgänglig för alla språk.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Google.
  2. Säg "‍OK, Google"‍ och säg sedan det du vill söka efter. Efter att du har talat så visas matchande objekt från Google webbsökning.
  3. Om det du söker efter finns i listan, tryck på objektet för att öppna det i dess motsvarande program. Annars säg "‍OK, Google"‍ för att söka igen.

Ställa in sökalternativ

1. Startsidan tryck på > Inställningar > Google.
  2. Tryck på Sök och Nu.
  3. Tryck på alternativet som du vill ställa in.

Om du behöver hjälp eller har synpunkter, tryck på .