HTC Desire 650‎

< < Menu

Skärmsökning

Använd skärmsökning för att söka efter information medan du tittar e-post och webbsidor, lyssnar på musik eller när du skriver textmeddelanden.Med skärmsökning kan du söka efter information om skärmen du är på så att du inte behöver lämna programmet. Tryck och håll nere och skärmsökning visar relaterad information, program och åtgärder.
Obs!: Funktionen är kanske inte tillgänglig för alla språk.

Slå på skärmsökning

Viktigt: Innan du slår på skärmsökning:
  • Se till att du är inloggad på ditt Google-konto och har ställt in Google-programmet.
  • Slå på platstjänster och se till att du har en Internetanslutning.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Google.
  2. Tryck på > Inställningar > Skärmsökning.
  3. Tryck på Skärmsökning På/av-knappen.

Söka med skärmsökning

1. I appen där du befinner dig, tryck och håll ner . Skärmökning analyserar skärmen och visar ett kort med information, program eller åtgärder som är kopplade till det sökta objektet eller platsen.
  2. Tryck på ett objekt på kortet för att visa mer information eller utföra en åtgärd. Du kan också säga "‍OK, Google"‍ och säga vad du vill veta om objektet eller platsen som söks. Till exempel, om skärmsökning sökte efter en restaurang, kan du säga "‍OK, Google. Ta mig till restaurangen"‍ att få en vägbeskrivning till den platsen.
  3. För att dölja informationskort och återgå till skärmen, tryck på .

Stänga av sökskärmen

1. Från Startsidan tryck på och sedan på Google.
  2. Tryck på Sök och nu > Skärmsökning.
  3. Tryck på Skärmsökning På/av-knappen.