HTC Desire 650‎

< < Menu

Visa foton och videor

Viktigt: När du öppnar Google Foto för första gången, logga in på ditt Google-konto om du blir ombedd att göra det, och välj om du vill aktivera eller inaktivera säkerhetskopiering och synkronisering.
  1. På startsidan, tryck på > Foton.

Dina lokala och synkroniserade bilder och videor organiseras efter datum. Om du ser eller på en miniatyrbild så betyder det att mediefilen har bara lagras på telefonen och har inte säkerhetskopieras än till ditt konto.

2. Om du vill växla till en annan visning, tryck på och välj sedan hur du vill visa dina mediefiler.
  3. Tryck på en miniatyrbild för att visa den i helskärmsläge.
  4. För att endast se de foton och videor som har sparats på telefonens lagring och minneskortet, tryck på för att öppna den utdragbara menyn och tryck sedan på Enhetsmappar.

Eller om du ser flikar längst ned på skärmen kan du trycka på fliken Album, svepa över samlingen av miniatyrbilder och sedan trycka på Enhetsmappar.