HTC Desire 650‎

< < Menu

Ta ett foto

1. Startsidan tryck på kameraikonen för att öppna appen Kamera.
  2. Byt till Foto-läge du inte är i det här läget. Se Välja ett bildtagningsläge för detaljer.
  3. Rikta kameran mot det du vill fotografera. Kameran justerar skärpan automatiskt efterhand som du rör på den. Du kan också trycka på skärmen för att byta fokus till ett annat motiv.
  4. För att justera exponeringen, tryck på skärmen och dra sedan fingret uppåt eller nedåt.
  5. När du är redo att ta fotot trycker du på .