HTC Desire 650‎

< < Menu

Öppna ett program

• Tryck på ett program i startfältet som finns längst ner på Startsida.
  • Tryck på för att gå till skärmen Appar och tryck sedan på den app som du vill använda.
  • På skärmen Appar, tryck på och ange sedan namnet på den app som du söker.

Öppna ett program eller mapp från låsskärmen

På låsskärmen, dra upp en program- eller mappikon för att låsa upp skärmen och gå direkt till programmet eller mappen.
Tips: Genvägarna på låsskärmen är samma som visas i startfältet på Startsida. Byt genvägar på låsskärmen genom att byta ut program eller mappar i startfältet.
Om du har valt ett annat säkerhetslager, t.ex. grafiskt skärmlås eller PIN-kod, kommer du att uppmanas att autentisera innan HTC Desire 650 öppnar appen eller mappen.