HTC Desire 650‎

< < Menu

Återställa från din förra HTC-telefon

Om du använde HTC Backup på din förra HTC-telefon, måste du hämta och använda HTC Restore-appen på HTC Desire 650 för att återställa din säkerhetskopia.
Viktigt: Beroende på mängden innehåll kan återställningen av en säkerhetskopia till HTC Desire 650 via din dataanslutning medföra extra datakostnader och ta lång tid. En Wi‍-Fi-anslutning rekommenderas.
  1. När du är klar med inställningen av HTC Desire 650, öppna Meddelandepanelen och tryck sedan på meddelandet Överföra eller återställa innehåll.
  2. Tryck på Återställ från HTC backup

Om HTC Restore-appen inte är installerad på telefonen, kommer du att bli ombedd att ladda ner och installera HTC Restore.

3. Tryck på Återställ från HTC backup
  4. Logga in med det konto du använde för att säkerhetskopiera din gamla telefon.
  5. Välj den säkerhetskopia som du vill återställa till HTC Desire 650.
  6. När du tillfrågas, välj om du vill använda din mobildata eller Wi‍-Fi-anslutning för att återställa din säkerhetskopia.
  7. Följ anvisningarna på skärmen för att återställa din säkerhetskopia.
  8. Dra för att öppna Meddelandepanelen och kontrollera om det finns något meddelande om att slutföra återställningen av säkerhetskopian.

Gratisprogram från Google Play återställs i bakgrunden och du kan följa förloppet via ett meddelande i statusfältet. För att återställa betalda program måste du hämta och installera dem från Google Play.

Dina program kommer att visas på skärmen Program när de har installerats. Genvägarna till skärmen Program och startsidan omorganiseras som i säkerhetskopian när alla programmen installerats. Du kan fortfarande använda HTC Desire 650 medan programmen återställs.