HTC Desire 650‎

< < Menu

Vad är nytt och speciellt med Kamera

Njut av att ta bra bilder med HTC Desire 650. Kameragränssnittet har ett helt nytt utseende och är effektivt organiserad för att underlätta att växla läge och ändra inställningar.

Smidigare, prydligare kameragränssnitt

Det nya kameragränssnittet grupperar liknande bildlägen — såsom fototagningsläge — så att du snabbt kan hitta önskat läge och placerar lägen och deras inställningar sida vid sida för en enkel åtkomst.

Du enkelt växla mellan fototagnings- eller videoinspelningsläge och andra lägen utan att behöva öppna den utskjutbara menyn genom att trycka på eller under slutarknappen. Du kan även bara trycka på för att snabbt växla mellan den främre kameran och huvudkameran.

Se Kamera.

Snabbt justera ljusstyrka och fokus

Enkelt justera fokus och ljusstyrka — eller exponeringsvärde — innan du tar ett foto. Tryck bara på skärmen för att justera fokus och dra sedan fingret uppåt eller nedåt.

Se Ta ett foto.

Selfies