HTC Desire 530‎

< < Menu

Visa och hantera filer i minnet

Från och med Android 6.0 kan du gå till Inställningar för att visa och hantera filer på telefonens minne och minneskortet.
  1. Från Startsidan tryck på > Inställningar > Lagring och USB.
  2. Tryck på Telefonminne eller minneskortets namn.
  3. Tryck på Utforska för att se innehållet i internminnet - vare sig det är innehåll i telefonens minne eller internminnet på minneskortet.
  4. För att markera eller avmarkera filer:
    • Tryck och håll en fil för att markera den. För att välja flera filer, tryck på varje fil.
    • Tryck på en fil för att avmarkera den.
    • För att välja alla filer, tryck och håll en fil först, och sedan tryck på > Markera alla.
  5. Gör ett av följande:
    • För att radera, tryck på .
    • För att klistra, tryck på > Kopiera till. I den utskjtningsbara menyn Spara till, välj var du vill klistra in den och tryck sedan på Kopiera.