HTC Desire 530‎

< < Menu

Extremt energisparläge

Vid tillfällen när du inte behöver använda telefonen så mycket, sätt på Extremt energisparläge för att förlänga batteriets livslängd. I detta läge kan standby-tiden vara längre än vanligt, och du kan bara se använda de mest grundläggande funktionerna som telefonsamtal, SMS och e-post.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Inställningar.
  2. Tryck på Ström.
  3. Tryck på extremt energisparläge På/Av för att växla extremt energisparläge på eller av.

Om du vill ställa in när du automatiskt vill slå detta läge, tryck på Extremt energisparläge och välj en batterinivå.