HTC Desire 530‎

< < Menu

Ta foton med självutlösaren

När du använder självutlösaren räknar Kamera-appen ned innan bilden tas. Du kan ställa in nedräkningstiden.
  1. Startsidan tryck på kameraikonen för att öppna appen Kamera.
  2. Välj det fotograferingsläge du vill använda. För att ta reda på hur du växlar mellan fotograferingslägen, se Välja ett bildtagningsläge.
  3. Tryck på > Självutlösare och dra sedan i reglaget för att ställa in nedräkningstiden.
  4. Starta timern genom att trycka på . Kameran tar fotot när nedräkningen tagit slut.