HTC Desire 530‎

< < Menu

Ställa in ett skärmlås

Hjälp till att skydda din personliga information och förhindra andra från att använda HTC Desire 530 utan din tillåtelse.

Välj att ställa in ett grafiskt lösenord, numerisk PIN-kod eller något annat medel för att göra din telefon säkrare. Du ombeds låsa upp skärmen varje gång HTC Desire 530 slås på och efter en viss tids inaktivitet.

1. Startsidan tryck på > Inställningar > Säkerhet.
  2. Tryck på Skärmlås.
  3. Välj ett skärmlåsalternativ och ställ in skärmlåset.
  4. Tryck på Lås telefon efter och ange sedan tidsgränsen innan skärmen ska låsas.
    Tips: Du kan även avmarkera Gör mönster synligt eller Gör lösenord synliga om du inte vill att skärmlåset ska visas när du anger det på skärmen.