HTC Desire 12s‎

< < Menu

Din kontaktlista

Appen Kontakter anger en lista över alla kontakter som du har sparat på ditt Google-konto. Använd appen Kontakter för att kontrollera interaktionerna med personer som är viktiga för dig.
  1. Startsidan svep uppåt och tryck sedan på programmet Kontakter.
    Screen showing your phonebook with all your contacts listed.
  2. Här är några saker som du kan göra:
    • Lägga till en ny kontakt. Se Lägga till en ny kontakt.
    • Ta bort en kontakt genom att trycka på .
    • Kontrollera interaktionshistoriken med dina kontakter.
    • Gruppera kontakter med etiketter. Se Gruppera kontakter i etiketter.
    • Sök i dina kontakter genom att trycka på längst upp på skärmen.
För att sortera dina kontakter efter för- eller efternamn, tryck på > Inställningar > Sortera efter.
Relaterade guider