HTC Desire 12s‎

< < Menu

Använda HTC Desire 12s som en Wi‍-Fi-surfzon

Dela din dataanslutning med andra enheter genom att förvandla HTC Desire 12s till en Wi‍-Fi-surfzon.

Viktigt:
  • Se till att dataanslutningen är aktiverad.
  • Du måste ha en godkänd dataanslutning som kopplats till ditt konto av din mobiloperatör för att använda denna tjänst. Enheter som är anslutna till din Wi‍-Fi-hotspot använder data från ditt mobilabonnemang.
  1. Startskärm svep uppåt, hitta och tryck sedan på Inställningar.
  2. Tryck på Nätverk och internet > Trådlös surfzon och internetdelning > Ställa in Wi-Fi-surfpunkt.
  3. Ange ett namn för surfzonen eller använd standardnamnet.
  4. Ange ett lösenord eller använd standardlösenordet.

Lösenordet är nyckeln som andra behöver ange på sina enheter för att ansluta till och använda HTC Desire 12s som en trådlös router.

5. Tryck på Spara.
  6. Tryck på Mobil Wi-Fi Surfpunkt På/av för att slå på den.

HTC Desire 12s är förberedd för att användas som en Wi‍-Fi surfpunkt när du ser i statusfältet.

Viktigt: För att minimera säkerhetsrisken, använd standardinställningarna för säkerhet och ange ett starkt och unikt lösenord.