HTC Desire 12s‎

< < Menu

Visa foton och videor

Viktigt: När du öppnar Google Foto för första gången, logga in på ditt Google-konto om du blir ombedd att göra det, och välj om du vill aktivera eller inaktivera säkerhetskopiering och synkronisering.
  1. På en Startskärm svep uppåt, hitta och tryck sedan på Foton.

Dina lokala och synkroniserade bilder och videor organiseras efter datum.

2. Om du vill växla till en annan visning, tryck på > Layout och välj sedan hur du vill visa dina mediefiler.
  3. Tryck på en miniatyrbild för att visa den i helskärmsläge.
  4. För att endast visa bilder och videoklipp som har sparats på telefonens lagring och minneskort trycker du först på Visa meddelandepanelknappen för att öppna den utskjutbara menyn och sedan på Enhetsmappar.