HTC Desire 12s‎

< < Menu

Positionsinställningar

Vissa program använder din plats för att ge dig den information du behöver. Välj ett platsläge att använda baserat på hur exakt du vill att dessa program ska bestämma din plats.
  1. Från Startskärm svep uppåt och tryck sedan på Inställningar > Säkerhet och plats > Plats.
  2. Om På/av-knappen är avstängd, tryck på den för att aktivera platsläge.
  3. Tryck på Läge och välj sedan ett av följande lägen:
    • Hög noggrannhet ger en bättre uppskattning av din plats. Den förlitar sig på GPS, Wi‍-Fi, Bluetooth eller mobilnät för att bestämma din plats. Detta läge använder Google platstjänster.
    • Spara batteri förlitar sig på Wi‍-Fi, Bluetooth eller mobilnät utan att använda GPS för att förbruka mindre ström. Detta läge använder Google platstjänster.
    • Endast enhet använder GPS.
Obs!: Om en platskälla stängs av (till exempel GPS) innebär det att inga program i HTC Desire 12s kommer att samla in din platsdata via den platskällan. Däremot kan program från tredje part samla in — och HTC Desire 12s kan fortsätta att tillhandahålla — platsdata via andra källor, inklusive Wi‍-Fi och signaltriangulering.