HTC Desire 12s‎

< < Menu

Slå på eller stänga av Bluetooth

1. Från Startsidan svep uppåt och tryck sedan på Inställningar > Anslutna enheter.
  2. Tryck på Bluetooth På/av-knappen för att slå på eller stänga av Bluetooth-anslutningen.
  3. Tryck på Bluetooth > Parkoppla ny enhet för att visa en lista över tillgängliga enheter.
Obs!: Stäng av Bluetooth när det inte används för att spara på batteriet eller på platser där det är förbjudet att använda trådlösa enheter, som t.ex. ombord på ett flygplan och på sjukhus.