HTC Desire 12s‎

< < Menu

HTC Desire 12s översikt

Efter att ha tagit ut HTC Desire 12s från förpackningen, bekanta dig först med kortplatsens läge, kontroller och sensorer.
  1. STRÖM-knapp
  2. Högtalare
  3. micro USB-anslutning
  4. Mikrofon
  5. VOLYM-kontroll
  6. nano-SIM och fack för minneskort
  7. Främre kamera
  8. Närhets- och ljussensor
  9. LED-blixt
  10. 3,5 mm hörlurskontakt
  11. Meddelande-LED

Du behöver ett 4G‍/LTE-abonnemang för att använda operatörens 4G/LTE-nätverk för röstsamtal och datatjänster. Kontrollera med din operatör för detaljer.

Obs!:
  • Om du vill använda ett fodral eller skärmskydd, täck inte över avståndssensorn. Köpa ett fodral eller skärmskydd för HTC Desire 12s.
  • Undvik att vätska eller damm kommer in i mikrofonens öppning för att förhindra skador på mikrofonen.
  • Undvik att koppla headset från tredje-part eller tillbehör med metall som dinglar nära headsetkontakten. Användning av dessa kan påverka mottagningen.
  • Ta inte isär telefonens delar. Försök inte bända upp telefonen eller ta ut batteriet med våld. Detta kan skada telefonen eller dess elektronik och gör garantin ogiltig.

Bakpanel

1. LED-blixt
  2. Kamera
  3. Fingeravtrycksläsare
Relaterade guider