HTC Desire 12s‎

< < Menu

Kontrollera programbehörigheter

När du öppnar program för första gången blir du tillfrågad att ge dem behörighet för att få tillgång till vissa uppgifter eller funktioner, t.ex. kontakter eller mikrofon. Detta ger dig mer kontroll över vilka program har behörig åtkomst.
  • Om du misstänker att ett visst program är skadlig eller begär onödiga behörigheter, bör du välja Neka för att skydda din telefon.
  • När du väljer Neka för ett betrott program kanske du inte kan använda programmet eller komma åt dess funktioner helt och hållet. När detta händer, gå till Inställningar för att ändra programbehörigheter.
  1. Från Startskärm svep uppåt och tryck sedan på Inställningar > Program och meddelanden.
  2. Tryck på Programbehörigheter och tryck sedan på typ av data eller funktion för att välja vilka program som kan komma åt den.
  3. Slå på På/av-knapp i programmet för att låta den komma åt data eller funktion.
Tips: Om du vill ändra de typer av data som ett program kan få tillgång till, tryck och håll ner programmet på Startsidan eller Programsidan, tryck på Information icon och sedan på Behörigheter.