HTC Desire 12‎

< < Menu

Ställa in ett skärmlås

Hjälp till att skydda din personliga information och förhindra andra från att använda HTC Desire 12 utan din tillåtelse.

Välj att ställa in ett grafiskt lösenord, numerisk PIN-kod eller något annat medel för att göra din telefon säkrare. Du ombeds låsa upp skärmen varje gång HTC Desire 12 slås på och efter en viss tids inaktivitet.

1. Från Startskärm svep uppåt och tryck sedan på Inställningar > Säkerhet.
  2. Under Säkerhet för enhet, tryck på Skärmlås.
  3. Välj ett skärmlåsalternativ och ställ in skärmlåset.
  4. Bredvid Skärmlås trycker du på > Lås automatiskt och anger sedan tiden innan skärmen blir låst.
    Tips: Tryck på och tryck på Gör mönster synligt På/av för att stänga av det om du inte vill att skärmlåsets mönster visas när du ritar det på skärmen.
Relaterade guider