HTC Desire 12‎

< < Menu

Skicka ett text- eller multimediameddelande via Android Meddelanden

1. Startskärm svep uppåt, hitta och tryck sedan på Meddelanden.
  2. Tryck på .
  3. Ange ett kontaktnamn eller mobiltelefonnummer i Ange namn eller nummer-fältet. Du kan också välja en kontakt eller en grupp.
  4. Tryck på rutan Skriv textmeddelande och skriv sedan in ditt meddelande.
    Obs!:
    • Det finns en gräns för antal tecken som tillåts för ett SMS. Om du överskrider gränsen levereras ditt SMS som ett men faktureras som mer än ett meddelande.
    • Ett SMS omvandlas automatiskt till ett MMS om du anger en e-postadress som mottagare, lägger till ett ämne för meddelandet, bifogar ett objekt eller skriver ett mycket långt meddelande.
  5. För att bifoga en multimediafil, tryck på , välj typ av bifogad fil och välj sedan det objekt som ska bifogas.
  6. Tryck på för motsvarande kort som du vill använda.

Visa och spara en bilaga från ett multimediameddelande

• Om det finns en mediabilaga såsom ett foto eller en video i ett mottaget meddelande, tryck på den för att se innehållet.
  • Spara bilagan genom att hålla ned multimediemeddelandet (inte miniatyren) och sedan välja att spara bilagan från alternativmenyn.