HTC Desire 12‎

< < Menu

Ta emot samtal

När du får ett telefonsamtal från en kontakt, visas skärmen för inkommande samtal.

Svara eller avvisa ett samtal

Gör ett av följande:
  • Tryck på Svara eller Avvisa.
  • Om du har ställt in en låsskärm trycker du på och drar samtalikonen till för att svara på samtalet eller till för att avvisa det.

Tysta ringljudet utan att avvisa samtalet

Gör ett av följande:
  • Tryck på knappen VOLYM NER eller VOLYM UPP.
  • Tryck på STRÖM-knappen.

Besvara ett missat samtal

Ikonen för missat samtal visas på statusfältet när du har missat ett samtal.

1. Öppna meddelandepanelen genom att föra fingret över den för att kolla vem som ringer.
  2. För att ringa tillbaka tryck på Ring tillbaka.

Om du har flera missade samtal, tryck på meddelandet om missat samtal för att öppna fliken Samtalshistorik.