HTC Desire 12‎

< < Menu

Ringa ett samtal

Du kan antingen ringa ett nummer direkt eller ringa snabbsamtal från dina favoriter eller samtalshistorik.
  1. Startsidan tryck på telefonikonen för att öppna programmet Telefon.
  2. Ange telefonnumret eller de första bokstäverna i kontaktens namn för att se träffar.
  3. Tryck på den kontakt som du vill ringa.
    Obs!: Om telefonnumret har en anknytning, tryck på efter anslutning till huvudledningen och ring sedan anknytningsnumret.
  4. Tryck på namnet som motsvarar det kort du vill använda.

Ringa ett samtal med din röst

Ring en kontakt handsfree med hjälp av rösten.
  1. Startsidan tryck på telefonikonen för att öppna programmet Telefon.
  2. Tryck på .
  3. Säg namnet på den kontakt som du vill ringa. Säg t.ex. "‍Ring [personens namn i telefonboken]."‍
  4. Tryck på kontaktens namn och välj sedan vilket kort som ska användas för att ringa samtalet.

Ringa ett nummer i ett meddelande

När du tar emot ett textmeddelande som innehåller ett telefonnummer kan du bara trycka på numret för att ringa det.