HTC Desire 12‎

< < Menu

Installerar programuppdateringar från Google Play Store

De flesta program uppdateras med förbättringar eller buggfixar genom Google Play Store. Du kan manuellt uppdatera program eller ställa in telefonen så att den hämtar och installerar programuppdateringar automatiskt när dessa är tillgängliga.
  1. Startsidan svep uppåt och tryck sedan på Play Store.
  2. Tryck på för att öppna den utskjutbara menyn.
  3. Tryck på Mina program och spel.
  4. I fliken Uppdateringar ser du listan över program med tillgängliga uppdateringar.
  5. Tryck på Uppdatera bredvid det program som du vill uppdatera.
    Tips: Tryck på Uppdatera allt om du vill uppdatera alla program.
Tips: I Play Store, tryck på > Inställningar > Uppdatera program automatiskt för att välja hur du vill att Google Play Store ska uppdatera dina program.