HTC Desire 12‎

< < Menu

Sätta i nano-SIM-kortet och microSD-korten

Obs!:
  • Använd endast ett standard nano-SIM-kort. Ett modifierat kort som är tjockare än standard nano-SIM-kortet kommer inte att passa ordentligt i facket och kan skada kortplatsen.
  • microSD-kortet är ett tillbehör som säljs separat.
  1. Håll telefonen med framsidan uppåt.
  2. För in spetsen på fackborttagningsverktyget som medföljde telefonen — eller ett litet böjt pappersgem — i fackborttagningshål.

När du sätter in ett utmatningsverktyg i fackets utmatningshål för att ta bort kortfacket, hindra inte facket för att undvika skador på kortplatsens utmatningsmekanism.

Illustration warning not to press the tray when inserting the eject tool.
  3. Tryck in spetsen i hålet tills facket öppnas och dra sedan ut facket.
  4. Gör följande för att placera nano-SIM-kortet och microSD-korten i kortfacket:

Placera nano-SIM och microSD-korten i fackets SIM 1-, SIM 2- och SD-kortshållare med guldkontakterna vända nedåt. Se till att rikta in de avskurna hörnen på nano-SIM-korten i skårorna på hållarna.

Obs!: Som standard kommer SIM 1 att anslutas till 4G LTE/3G-nätet och SIM 2 kommer att anslutas till 3G/2G. För att få veta hur man ställer in önskat kort för att ansluta till 4G LTE, se Hantera dina nano-SIM-kort med dubbla nätverkshanteraren .
  5. När du sätter tillbaka facket se till att det är vänt uppåt så att korten inte ramlar ut. Håll facket med microSD-kortet mellan fingrarna och skjut sedan stadigt in facket hela vägen in i öppningen.
  6. Se till att kortplatsen är helt isatt och inte sticker ut från facket.
Följ samma procedur ovan för att mata ut facket och ta bort dina kort. Innan du matar ut facket, se till att du tar bort microSD-kortet först. Se Montera bort minneskortet.