HTC Desire 12‎

< < Menu

Kontrollera batterianvändning

Se hur systemet och programmen använder batteriet och hur mycket ström som går åt.
  1. Startskärm svep uppåt, hitta och tryck sedan på Inställningar.
  2. Tryck på Batteri och därefter på ett objekt för att se hur det använder batteriet.
  3. Om du ser avsnittet Justera strömförbrukning medan du tittar på batterianvändningsinformationen, kan du trycka på alternativet under det för att justera inställningar som påverkar batterianvändningen.
Ett annat sätt för att kontrollera batterianvändning för varje program är att gå till Inställningar och trycker sedan på Program. Tryck på det program som du vill kontrollera och sedan på Batteri.
Obs!: Om Batteri-alternativet på skärmen Appinfo är gråfärgat, så betyder det att appen inte använder batteriet för närvarande.
Relaterade guider