HTC Desire 12‎

Bruksanvisningar

< < Menu

Lägg till dina sociala nätverk, e-postkonton med mera

Du kan synkronisera kontakter, kalendrar och annan information från dina sociala nätverk, e-postkonton och onlinetjänster på HTC Desire 12. Beroende på kontotyp, ger inloggning på dina onlinekonton dig möjlighet att synkronisera uppdateringar mellan HTC Desire 12 och nätet.
  1. Från Startsidan svep uppåt och tryck sedan på Inställningar > Konton
  2. Tryck på .
  3. Tryck på den typ av som du vill lägga till.
  4. Följ anvisningarna på skärmen för att ange din kontoinformation.
Tips:
  • I Inställningar > Konton, tryck på > Automatisk datasynkronisering för att aktivera automatisk synkronisering av alla dina konton.
  • Du kan lägga till flera Google konton.

Synkronisera dina konton

  1. Från Startsidan svep uppåt och tryck sedan på Inställningar > Konton
  2. För att synkronisera manuellt individuella konton, tryck på en kontotyp och sedan på > Synkronisera nu på sidan Kontoinställningar.

Ta bort ett konto

Ta bort konton från HTC Desire 12 om du inte längre använder dem. När du tar bort ett konto tar det inte bort konton och information från själva onlinetjänsten.
  1. Från Startsidan svep uppåt och tryck sedan på Inställningar > Konton
  2. Tryck på kontotyp.

    Om du har loggat in på flera konton under en kontotyp, tryck på kontot som du vill ta bort.

  3. Tryck på > Ta bort konto.
Viktigt: Vissa personuppgifter kan behållas av tredjepartsprogrammet när du tagit bort kontot från HTC Desire 12.
Relaterade guider
Var den här informationen hjälpsam?

Hittar du inte vad du söker efter?