HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Viloläge

Viloläge sparar på batteriet genom att sätta HTC Desire 10 lifestyle i ett lågströmsläge medan skärmen är avstängd. Dessutom förhindrar det att knappar råkar tryckas in när HTC Desire 10 lifestyle ligger i väskan.

Byta till Viloläge

För att stänga av skärmen och växla till Viloläge, tryck kort på STRÖM-knappen. Du kan också dubbeltrycka på låsskärmen.

HTC Desire 10 lifestyle sätts även i viloläge när den inte använts på ett tag. Du kan ändra tiden innan HTC Desire 10 lifestyle går till viloläge genom att ställa in Skärmtimeout. För mer information, se Inställning för när skärmen ska stängas av.

Aktivera från Viloläge

• Tryck på STRÖM-knappen.
  • Använd Motion Launch för att väcka och låsa upp din telefon direkt till en app eller skärm. Se Vad är Motion Launch?.