HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Hur ställer jag in SMS-appen som är standard?

Om du har installerat mer än en SMS-app på din telefon, kan du ställa in vilken app som ska sända och ta emot SMS.
  1. Startsidan tryck på > Inställningar > Program.
  2. Tryck på > Konfigurera appar > Standardappar.
  3. Tryck på Standard meddelandeprogram och välj önskat meddelandeprogram.
Tips: För att ställa in HTC:s program som standard, tryck på Meddelanden. Appen Meddelanden kan både skicka och ta emot SMS och MMS, och tillåter gruppmeddelanden (om det stöds av enheten och din mobiloperatör).