HTC 10 evo‎

< < Menu

Tillgänglighetsfunktioner

HTC 10 evo har funktioner och inställningar som tillåter enkel åtkomst och användning av appar och funktioner.

Förbättra skärmens läsbarhet

Om du har nedsatt syn, dra nytta av dessa funktioner för att förbättra skärmens läsbarhet.

Förbättra ljudet

Om du är hörselskadad gör dessa ljudrelaterade funktioner att lysningen på HTC 10 evo blir tydligare och lättare att förstå.

• Använd TalkBack för att få hörbar återkoppling på vad du gör på din telefon. Se TalkBack.
  • När du använder hörlurar kan du styra ljudbalansen eller aktivera monoljud när du använder en hörlur. Se Tillgänglighetsinställningar.

Använd din röst

Du kan använda din röst för att utföra en åtgärd på HTC 10 evo.

• Sök efter information på webben med hjälp av Google Röstsökning.
  • Skriv in text med din röst. Se Tala in textinmatning.

Använda Motion Launch

Motion Launch kombinerar en rörelse och fingergester för att utföra en åtgärd som att väcka HTC 10 evo från viloläge eller aktivera kameran. För mer information, se Motion Launch.