HTC 10 evo‎

< < Menu

Konfigurera Smart Lock

Använd Smart Lock som ett alternativt sätt att låsa upp telefonen i fall du glömt lösenordet, PIN-koden eller mönster. Ställ in Smart Lock för att låsa upp telefonen när telefonen känner igen ditt ansikte eller röst.

Du kan också ställa in den att hålla telefonen upplåst i vissa situationer, till exempel när du har telefonen med dig och du befinner dig på en säker plats.

1. Startsidan tryck på > Inställningar > Säkerhet.
  2. Tryck på Skärmlås, välj sedan och konfigurera ett skärmlås.

Detta kommer att vara din reservmetod för skärmlås.

3. Säkerhet-skärmen tryck på Smart lås.
  4. Bekräfta skärmlåset.
  5. Välj om du vill låsa upp telefonen genom röst eller ansiktsigenkänning eller hålla telefonen olåst när:
    • Du bär telefonen
    • Du befinner dig på en betrodd plats som i ditt hem Wi‍-Fi-nätverk
    • Telefonen är ansluten till en betrodd enhet som din egen Bluetooth-enhet
  6. Följ instruktionerna på skärmen och tryck sedan på för att återgå till sidan Säkerhet.
  7. I skärmen Säkerhet trycker du på > Lås telefonen automatiskt och anger sedan tiden innan skärmen blir låst.
För att göra Smart Lock säkrare och tryggare när du använder ansiktsigenkänning kan du träna HTC 10 evo att känna igen ditt ansikte i olika situationer, t.ex. när du bär glasögon eller har skägg.

Tryck på Smart lås, bekräfta skärmlåset, tryck sedan på Betrott ansikte > Förbättra ansiktsmatchningen. Följ anvisningarna på skärmen.