HTC 10 evo‎

< < Menu

Ställa in ett skärmlås

Hjälp till att skydda din personliga information och förhindra andra från att använda HTC 10 evo utan din tillåtelse.

Välj att ställa in ett grafiskt lösenord, numerisk PIN-kod eller något annat medel för att göra din telefon säkrare. Du ombeds låsa upp skärmen varje gång HTC 10 evo slås på och efter en viss tids inaktivitet.

1. Startsidan tryck på > Inställningar > Säkerhet.
  2. Tryck på Skärmlås.
  3. Välj ett skärmlåsalternativ och ställ in skärmlåset.
  4. I skärmen Säkerhet trycker du på > Lås telefonen automatiskt och anger sedan tiden innan skärmen blir låst.
    Tips: Tryck på och rensa Gör mönster synligt om du inte vill att skärmlåsets mönster visas när du ritar det på skärmen.
Relaterade guider