HTC 10 evo‎

< < Menu

Byta skärmspråk

Då språket ändras justeras tangentbordets layout, datum och tidsformat med mera.

Du kan välja flera språk och specifika dialekter så att program med lokalt innehåll visas på rätt sätt.

1. Från Startsidan tryck på > Inställningar > Språk och tangentbord.
  2. Tryck på Språk. Det första språket i listan är standardvisningsspråk.
  3. Tryck på Lägg till ett språk för att lägga till ett annat språk i listan och välj sedan en regional variant av språket.
  4. För att ändra skärmspråk trycker du och håller ned bredvid det språk du vill ha och drar det sedan till början av listan.
  5. För att ta bort ett språk från listan trycker du på > Ta bort och väljer sedan de språk du vill ta bort.