HTC 10 evo‎

< < Menu

Skärmens ljusstyrka

1. Från Startsidan tryck på > Inställningar > Skärm och gester eller Display, gester och knappar.
  2. Tryck på Ljusstyrka.
  3. Med alternativet Automatisk ljusstyrka markerat, dra skjutreglaget för att ställa in högsta ljusstyrkan. Detta ställer in en gräns för hur ljus skärmen ska vara när Automatisk ljusstyrka har valts.
  4. För att ställa in ljusstyrkan manuellt, avmarkera alternativet Automatisk ljusstyrka och dra sedan ljusstyrkans skjutreglage till vänster för att minska eller till höger för att öka skärmens ljusstyrka.