HTC 10 evo‎

< < Menu

Slå på och stänga av platstjänster

Du måste aktivera platskällor för att hitta din plats med HTC 10 evo.
  1. Startsidan tryck på > Inställningar > Plats.
  2. Tryck på På/av-omkopplaren för att slå på eller stänga av platstjänster.
  3. Under Platskällor, välj det platsläge du önskar. Till exempel, för en bättre uppskattning av din plats, välj Hög noggrannhet. För att spara på batteriet, välj Spara batteri.

Om en platskälla stängs av (till exempel GPS) innebär det att inga program i HTC 10 evo kommer att samla in din platsdata via den platskällan. Däremot kan program från tredje part samla in – och HTC 10 evo kan fortsätta att tillhandahålla – platsdata via andra källor, inklusive Wi‍-Fi och signaltriangulering.