HTC 10 evo‎

< < Menu

Ta emot filer med Bluetooth

HTC 10 evo låter dig ta emot olika sorters filer via Bluetooth, inklusive bilder, kontaktinfo och dokument, t.ex. pdf-filer.
Viktigt: Se enhetens dokumentation för anvisningar om att skicka information via Bluetooth.
  1. Slå på Bluetooth.

Se Slå på eller stänga av Bluetooth.

2. På den sändande enheten skickar du en eller flera filer till HTC 10 evo.
  3. Om tillfrågad, acceptera förfrågan om parkoppling på HTC 10 evo och den sändande enheten. Du kan också uppmanas att ange samma lösenord eller bekräfta det automatiskt genererade lösenordet på båda enheterna.

Du får då en Bluetooth-begäran om auktorisering.

4. Tryck på Parkoppling.
  5. När HTC 10 evo får ett meddelande om filöverföring, dra ner Meddelandepanelen, tryck på det inkommande filmeddelandet och tryck sedan på Acceptera.
  6. Ett meddelande visas när en fil överförts. Öppna Meddelandepanelen genom att föra fingret över den, och tryck sedan på det relevanta meddelandet.
  7. Tryck på en mottagen fil för att se den.