HTC 10 evo‎

< < Menu

Strömma musik till högtalare som använder Qualcomm AllPlay smart medieplattform

Innan du börjar se till att högtalarna är anslutna till ditt Wi‍-Fi-nätverk. Se dokumentationen som medföljer högtalarna för att ställa in och ansluta dem till ditt Wi‍-Fi-nätverk.
  1. Efter att ha anslutit högtalarna till ditt Wi‍-Fi-nätverk öppna ett musikprogram på telefonen.
  2. Svep uppåt med tre fingrar på skärmen.

Telefonen slår då på Wi‍-Fi automatiskt och söker efter mediaenheter på ditt Wi‍-Fi-nätverk. De tillgängliga högtalarna kommer då att visas.

3. Tryck på den högtalare som du vill ansluta till.
  4. I musik-appen som du använder, börja spela musik. Du kommer då att höra musiken från den högtalare du valt.
  5. För att växla mellan högtalare eller gruppera dem, svep uppåt på skärmen igen med tre fingrar.
    • Tryck bara på en annan högtalare för att strömma musik till den.
    • För att gruppera högtalare så att musiken spelas genom dem samtidigt, tryck på Grupp-knappen bredvid en högtalares namn, välj de andra högtalarna du vill gruppera tillsammans med den och tryck sedan på OK.